top of page

Zašto Grupa Profesori?

AKADEMSKI

MUZIČARI

OPREMA

VRHUNSKOG

KVALITETA

TRI ETAPE

MUZIČKOG

PROGRAMA

JEDINSTVENA

INOVATIVNA

PONUDA

NEZABORAVAN

PROVOD

Napravili smo za Vas sjajan spoj žanrova. Kao muzički pedagozi sa istančanim muzičkim ukusom, možemo sa pravom reći da je ovo najpotpunija i manirski najbolja ponuda koju ste do sada videli. Priredite inovativan ugođaj svojim zvanicama u čak tri etape muzičkog programa. Evo šta su Vam Profesori pripremili...

Marko Mitrović, gitarista benda

I etapa:

POČNITE OTMENO

Dok gosti još pristižu, u opuštenoj atmosferi slušaće zvuke pravog klavira. Ambijentalne evergreen note su idealan muzički odabir za Vaše goste dok iščekuju mladence. U prvih sat vremena na klavirskom repertoaru naći će se kompozicije Džordža Geršvina, Enjo Morikonija, Barbare Strejsend itd.

 

Najpoznatije svetske melodije koje prijaju svakom uhu izvodi mlada pijanistkinja, Nevena Račić, redovni profesor klavira.

​​

II etapa:

NAŠI AKUSTIČARI

Najbolji manir narodne/starogradske muzike će Vam dočarati prava harmonika, prava violina, gitare i klarinet. Ozvučeni akustični ansambl će dopreti do srca i duša svih ljubitelja kvalitetne narodne muzike bez obzira kojoj generaciji da pripadaju.

 

O repertoaru našeg ansambla je suvišno trošiti reči. Oni jednostavno umeju da sviraju SVE! Njima je neophodno reći samo šta ne treba da sviraju...

​​

III etapa:

PROFESORI

SINONIM ZA ŽURKU

Profesori su poznati po fenomenalnoj energiji. Oni su neumorni, a svojim repertoarom i nastupom će dovesti Vaše goste do delirijuma.

Kada je reč o repertoaru, Profesori izvode strane i domaće rock, pop, funky, disco hitove, a veoma je zanimljiv spoj tih žanrova sa zvukom harmonike.

Fantastičan izbor pesama učiniće ovo slavlje nezaboravnim. Niste pogrešili...

​​

GRUPA PROFESORI ZVANIČNA PREZENTACIJA

BEOGRAD | SRBIJA | ✉ profesori@rocketmail.com

© 2024 by Grupa Profesori | Official Web

BELGRADE | SERBIA | ☏ +381 69 22 169 22

bottom of page